After School Club

TEAM OF THE PRE-STARTUP

Name and Surname

Tatiana Railean

Course and Year

ASEM, Economie Generală, EGD, anul 3

Date of birth

09.10.2000

Home address

satul Seliște Nouă, orașul Călărași

Address of current residence

satul Seliște Nouă, orașul Călărași

Phone

067608689

Area of the business idea

Education

INITIAL INFORMATION ON THE BUSINESS IDEA AND THE BUSINESS MODEL

Product/service description

Ideea afacerii constă în organizarea unui program after school pentru copiii și adolescenții care au vârsta cuprinsă între 5-15 ani, aceasta fiind bazată pe mai multe tematici educaționale, printre care: robotica, ecologia, investiții și circulația banilor, IT. Lecțiile din cadrul programului vor fi

Problem

1. Prima problemă soluționată prin participarea copiilor la acest program va fi suprasolicitarea/supraoboseala părinților care după muncă mai trebuie să facă temele cu copiii. 2. A doua problemă care ar putea fi soluționată este ocuparea timpului liber prin activități educative al copiilor în perioada vacanțelor.

Solution

Această idee este inovațională prin faptul că curriculum școlar clasic nu include unele discipline care sunt din ce în ce mai actuale și chiar necesare de studiat. Iar datorită proiectului nostru, copiii vor avea acces la o bază informațională modernă, de calitate și care vizează inducerea acestora într-o nouă perspectivă de viitor.

Customer

Clienții noștri țintă sunt părinții care au copii care au copii, au venituri lunare de minim 10 000 lei. Programul nostru va ajuta la dezvoltarea copiilor, întrucât părinții lor sunt ocupați și nu le pot acorda destul timp.

Competition

În Moldova sunt câteva instituții care oferă servicii de after school: Academia Ta, Erudio, Abc after school, Prospera. Aceștia au experiență de cel puțin 3 ani în acest domeniu. Au programe adaptate tuturor vârstelor.

Team

Echipa administrativă: Railean Tatiana și Rabei Oxana. Suntem două studente la ASEM, ambele suntem pasionate de bussines și dorim să contribuim la bunăstarea țării noastre natale, demonstrând spiritul nostru patriotic. Studiind Economie Generală în cadrul ASEM, Tatiana este o fire realistă, pricepută în coordonarea diferitor lucrări din domeniul economic, financiar și administrativ. Oxana studiază Cibernetică și Informatică Economică în cadrul aceleiași Academii și este responsabilă, empatică, pasionată de coordonarea lucrărilor economice, mai ales cele combinate cu domeniul informatic și are o dorință arzătoare de a-și implimenta practic cunoștințele acumulate la ASEM. Avem experiență în proiectarea și expunerea ideilor de afaceri. Avem experiență în instruirea copiilor de diferite vârste, obținute pe parcursul implicării și participării ca voluntari în diverse tabere de zi, dar și staționare pe parcursul a peste 5 ani.

ESTIMATED FIRST YEAR COSTS

SUPPORT NEEDED

additional resources or support

Vom avea nevoie de mentorat privitor la etapele de implementare a ideii.

CURRENT STATUS OF BUSINESS IDEA

The stage at which the idea is

Ideea pe care o prezentăm este lansată, dar nu în același format.

DISCLAIMER: The European Commission's support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Follow Us

Explore More

  • Terms and conditions

Share with your friends

© SmartCaffe, 2021, All Rights Reserved