Brutărie artizanală

TEAM OF THE PRE-STARTUP

Name and Surname

Foca Andreea

Course and Year

Elevă în clasa a 12

Date of birth

17.07.2003

Home address

Pușkin 29/53

Address of current residence

Pușkin 29/53

Phone

+373 79522803

Area of the business idea

Food & Nutrition

INITIAL INFORMATION ON THE BUSINESS IDEA AND THE BUSINESS MODEL

Product/service description

Produsul pe care vreau să il prezint este Pâinea şi produsele de patiserie, acestea au un rol primordial in viaţa omului. Produsele mele sunt sănătoase, făcute pe maia, și au și un aspect frumos, individualizat la fiecare comandă.

Problem

Deşi aceste produse sunt intâlnite în fiecare supermarket şi brutărie, calitatea productiei nu este înaltă. Aceasta este o problema care afecteaza sanatatea oamenilor. Compania mea va produce doar paine sanatoasa fara drojdie si conservanti, care va avea un numar mare de vitamine si adaosuri sanatoase.

Solution

Produsul meu va avea la baza doar apă, faină, sare, maia si diferite seminte. O felie de pâine le va oferi oamenilor multa energie si vitamine. Iar produsele de patiserie vor fi făcute doar cu ingrediente naturale și calitative.

Market and size

Produsele oferite vor fi mereu in vogă, deoarece painea a fost, este si va fi vanduta in mari cantitati. Numarul clientilor este foarte mare , deoarece in medie omul procura paine odata la 1-3 zile, iar din aceste date constat ca timp de o saptamana omul va achizitiona 2-3 pâini.

Customer

Clientii acestei companii vor fi oamenii care au grija de sanatatea proprie si cei care iubesc produsele mai deosebite.

Competition

Să enumăr toti concurenții nu voi putea, dar cei mai puternici sunt brutariile Iarba Noastră si Sincer. Preţul si calitatea ambelor companii sunt aproximativ la același nivel, insa design-ul produsului meu este mai frumos si artistic.

Team

La începutul afacerii, eu sunt unicul membru al echipei, deoarece nu ofer comenzi mari. Dar, ulterior voi avea nevoie de personal calificat de producere și în domeniul de marketing.

ESTIMATED FIRST YEAR COSTS

SUPPORT NEEDED

CURRENT STATUS OF BUSINESS IDEA

DISCLAIMER: The European Commission's support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Follow Us

Explore More

  • Terms and conditions

Share with your friends

© SmartCaffe, 2021, All Rights Reserved