Servicii educaționale after school pentru copii

TEAM OF THE PRE-STARTUP

Name and Surname

Vacari Ana

Course and Year

cursul 2

Date of birth

03.08.2001

Home address

str. Baștina 4

Address of current residence

orașul Soroca

Phone

37369010735

Area of the business idea

Education

INITIAL INFORMATION ON THE BUSINESS IDEA AND THE BUSINESS MODEL

Product/service description

Compania noastră va oferi servicii educaționale și de recreere de după școală pentru copiii de vârstă școlară mică. Scopul este de a ușura viața cotidiană a copilașilor, fiindcă ei zilnic se confruntă cu oboseala școlară și bariere de a se încadra în noua etapa a vieței.

Problem

În prezent majoritatea femeilor sunt ocupate în câmpul muncii, deseori și buneii lucrează, astfel copiii de vârstă școlară mică nu pot fi supravegeați după școală. De asemenea, părinții nu dispun de timp pentru a se ocupa cu copiii, atât la pregătirea temelor, cât și frecventarea cercurilor de dezvoltare.

Solution

Compania noastră va presta servicii „after shool” prin ocuparea copiilor pregătirea temelor pentru acasă, cu jocuri, dezvoltarea intelectuală, aritmetica mentală,r rezolvarea temelor în mod de joacă sau prin diferite filmulețe atractive,care vor trezi interesul la copii de a afla ceva nou.

Market and size

Compania va avea ca clienți familiile cu copii de vârstă școlară mică, cu venituri medii și mai sus de mediu, care lucrează până târziu. Suntem siguri că în mun. Bălți dimensiunea pieței pentru aceste servicii este suficientă.

Customer

Clienții sunt părinții angajați, care lucrează până târziu, cu copii de vârstă școlară mică, cu venituri medii și mai sus de mediu.

Competition

Concurenții mei sunt centrele de dezvoltare pentru tineret. Compania noastra va prezenta mai multe oportunități pentru copii.

Team

Echipa noastră va include oameni calificați în domeniul educației.

ESTIMATED FIRST YEAR COSTS

SUPPORT NEEDED

Trainings and workshops

Informații cu privire la regulile de activitate a insituțiilor educaționale.

CURRENT STATUS OF BUSINESS IDEA

The stage at which the idea is

Ideea mea este deja formulată și sper mult că va fi și implementată.

DISCLAIMER: The European Commission's support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Follow Us

Explore More

  • Terms and conditions

Share with your friends

© SmartCaffe, 2021, All Rights Reserved