Verdant Leaf

TEAM OF THE PRE-STARTUP

Name and Surname

Ana Petco

Course and Year

ASEM, Managementul Resurselor Umane, anul 2

Date of birth

22.03.2001

Home address

r. Criuleni, s. Slobozia-Dușca

Address of current residence

r. Criuleni, s. Slobozia-Dușca

Phone

+37379257984

Area of the business idea

Agricultural Tech

INITIAL INFORMATION ON THE BUSINESS IDEA AND THE BUSINESS MODEL

Product/service description

Produsul este pur eco și foarte ușor de întrebuințat, deoarece orice persoană poate îngriji o plantă. Serviciul oferit permite creșterea la propria bucătărie, balcon, cameră a plantelor de consum în alimentație. Este o adevărată artă de a menține un regim de alimentație sănătos și de a te recreea

Problem

Menținerea unui mod sanătos de viață, problema actuală presupune alimentația incorectă și lipsa activităților. Aceasta problemă s-a dovedit a afecta 80% din populație în special genul feminin. Aceste probleme sunt actuale în fiecare familie și fiecare le interpretează cu dotoxificare, diete, lipsa caloriilor.

Solution

Produsele noastre prezintă o gamă de fibre cu un minim de kalorii și maxim efecte spre îmbunătățirea organismului. Fibrele sunt substante nutritive esențiale de care organismul uman are nevoie într-o serie de procese digestive. Acestea ajuta la funcționarea normală a tractului digestiv si la digestia alimentelor, sporind si senzatia de satietate. Un regim alimentar sărac în fibre poate cauza un complex de probleme care avansând necesită tratament de lungă durată . Consumând complexul nostru de fibre consumatorul va evita problemele de sănătate ca colesterolul din sânge.

Market and size

Respectiv din viziunea produsului dimensiunea pieții este destul de verde la capitolul actual deoarece concurenții potențiali cu asemenea idei nu sunt întâlnite. Ca potențiali clienți sunt persoanele care mențin un mod sănătos de viață, ce-i care sunt vegetarieni, copiii curioși în vârsta “De ce? “, persoanele care iubesc estetica eco, orice doritor, ceea ce e actual astăzi și în ziua de mîine, deoarece e alimentația organismului uman care se întrebuințează de 3 ori pe zi. Cu atât și rentabilitatea sa crește pentru a fi procurat astăzi.

Customer

Clienții noștri sunteți însăși voi toți. De ce? Deoarece fiecare aveți nevoie de un produs perfect care te satisface la maxim cu aspectul său. Începând cu genul femenin care mereu au în conștient arta de a da viață la ceva și de ce nu ar fi plantele comestibile pentru întreaga s-a familie, dar nu se exclude și genul masculin. La fel tinerii cercetători care nu mereu au ocazia să vadă procesul și să participe la el vor beneficia de perceperea unei activități interactive.

Competition

Concurenții principali sunt piețele comune și supermarket-urile. Probabil că produsul lor nu necesită investiția de timp pentru al crește și nu pare atât de eficient, însă în asta și constă produsul nostru de-al crește personal și astfel se primește și mai ieftin, mereu la îndemâna bucătarului și desigur mai calitativ deoarece toată grija acordată nu pare a fi o investiție de prost gust.

Team

Petco Ana, studentă la facultatea de Economie Generală și Drept la Academia de studii economice. Misiunea mea în afacerea data este gestionarea activităților de antreprenor și îndeplinirea fucții de director. Mentoratul și conducerea afacerei. Anterior am acumulat o experiență bogată în cadrul ASEM-ului participând la școala SMART Caffe și investiția personală de autocunoaștere a diferitor antreprenori ce oferă cursuri gratuite în domeniul propriu-zis exemplu fiin Alexandru Bordea și alții.

ESTIMATED FIRST YEAR COSTS

Product sales

În urma unor calcule am constatat că un cec mediu variază de la 60 lei până la 100 lei. Conform vânzărilor primim această sumă iar conform diagramei alăturate putem observa că venitul anual va crește considerabil până la 100 mii lei. În baza unor statistici și evidența unui plan financiar prevedem creșteri considerabile în venitul anul. Modelul de venituri prevede scopul de funcția venitului în baza calcurilor estimate anterior.

SUPPORT NEEDED

Trainings and workshops

Despre Antreprenoriat și Metodele de finanțare Conceptul și cercetarea de piață Planul de Afaceri Marketing și responsabilitatea socială Management și team leadership

CURRENT STATUS OF BUSINESS IDEA

The stage at which the idea is

Idea a fost deja validată însă necesită o cercetare analitică pentru a cunoaște oportunitățile de dezvoltare în continuare a asemnea afaceri cu viziuni de perspectivă.

Online business presence

Instagram: https://www.instagram.com/verdantleaff/ Facebook: https://www.facebook.com/groups/474045900377482

DISCLAIMER: The European Commission's support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Follow Us

Explore More

  • Terms and conditions

Share with your friends

© SmartCaffe, 2021, All Rights Reserved